Chicken Noodle Soup
TM6 TM5 TM31

Chicken Noodle Soup

4.3 (466 ocen)

Składniki

  • 100 g onions, quartered
  • 10 g olive oil
  • 100 g carrots, sliced (1 cm)
  • 100 g celery stalks, sliced (1 cm)
  • 1100 g water
  • 1 - 2 chicken stock cubes (for 0.5 l each), to taste
    lub 1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemade, to taste
  • 1 tsp dried basil
  • 1 tsp dried oregano
  • 2 pinches ground black pepper, or to taste
  • 2 dried bay leaves
  • 100 g dried Chinese egg noodles (medium)
  • 300 g cooked chicken meat, diced (1-2 cm)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
677.5 kJ / 161.9 kcal
Białko
13.6 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
4.7 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Błonnik
1.8 g
Sód
78.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy