Polévka gazpacho s jahodami
TM5 TM6

Polévka gazpacho s jahodami

4.8 (4 oceny)

Składniki

  • 100 gramů červené cibule, napůl
  • 1 stroužek česneku
  • 50 gramů olivového oleje
  • 2 plátky bílého chleba, toastového, na kostičky (1 cm)
  • 600 gramů jahod, velmi zralých
  • ½ salátové okurky (cca 250 gramů), na kousky
  • 1 červená paprika, na kousky
  • 1 žlutá paprika, na kousky
  • 3 snítky čerstvé bazalky, pouze listy, plus extra na servírování
  • 20 gramů bílého balzamikového octa
  • 20 gramů balzamikové redukce
  • 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
  • 2 čajové lžičky bazalkového pesta (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1081 kJ / 258 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
24 g
Tłuszcz
14 g
Błonnik
7.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy