Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 130 gramů cibule, napůl
- 1 stroužek česneku
- 30 gramů másla
- 500 gramů zeleného chřestu, bez dřevnaté části a na koncích oloupaného, na kousky (3 cm)
- 900 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky černého pepře, mletého
- 1 čajová lžička cukru
- 200 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 40 gramů rukoly
- 3 stonky bazalky, čerstvé, pouze lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 734 kJ / 174 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krevetová polévka s batáty
45 min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40 min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Terina z vepřového a bažantího masa s pistáciemi
Nessuna valutazione
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50min
Béarnská omáčka
20 min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35min