Paprika-Dip
TM5 TM31 TM6

Paprika-Dip

4.3 (86 ocen)

Składniki

  • 6 Stängel Petersilie, abgezupft
  • 250 g rote Paprika, geviertelt
  • 250 g Aubergine, geviertelt
  • 600 g Wasser
  • 1 Zwiebel, halbiert
  • 2 Knoblauchzehen
  • 20 g Olivenöl
  • 1 TL Zucker
  • 20 g Tomatenmark
  • 1 TL Paprika edelsüß
  • 1 ½ TL Salz
  • ½ TL Cayenne-Pfeffer
  • 20 Kapern, abgetropft

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
394 kJ / 94 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy