Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 foi de gelatină (de câte 2 g)
- apă, pentru înmuiat gelatina
- 50 g apă
-
300
g fructe de pădure roșii, în amestec, proaspete (ex. căpşune, zmeură)
lub 300 g fructe de pădure în amestec, congelate (ex. căpşune, zmeură) - 200 g zahăr
-
250
g brânză de vaci proaspătă
lub 250 g ricotta proaspătă - 250 g frișcă lichidă, min. 30% grăsime, foarte rece
- frunze de mentă proaspătă, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sos de vanilie (crème anglaise)
10 min
Cocktail cu merișoare și grapefruit
Keine Bewertungen
Tsoureki (Pâine grecească de Paște)
2 godz. 20 min
Gem de fructe de pădure
1j
Budincă de orez
55 Min
Jeleu de lapte cu fructe
Keine Bewertungen
Înghețată cu iaurt
10 Std. 20 Min
Compot de pere cu condimente, cu mousse de ciocolată și frișcă
Keine Bewertungen
Paris-Brest
6h 40min
Tartă cu asparagus și sos olandez
40 min
Prăjitură moale cu caramel sărat
1 Std. 40 Min
Mousse de zmeură și limetă
5 min