Urządzenia i Akcesoria
Pintxo Donosti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
8 Portionen
Składniki
-
Surimi (Krebsfleischimitat)250 g
-
hart gekochte Eier2
-
Thunfisch, in Lake (ca. 160 g), abgetropft2 Dosen
-
Mayonnaise200 g
-
Lauchzwiebeln in Ringen2
-
Salz
-
Pfeffer
-
Baguette in Scheiben1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
13 g
Kalorie
1379 kJ /
330 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tapas
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Geflügelleber-Pastete
1h 10min
Okroschka (Kalte Suppe)
1h 10min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Matjes-Katersalat
55min
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Mu-Err-Butter mit Sesam und Szechuan-Pfeffer
3h 30min
Geflügellebercreme
5h 30min
Borschtsch mit Rindfleisch
1h 10min
Oliviersalat
3h
Gefüllte Blinis
55min
Ucha - Fischsuppe
50min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min