
Urządzenia i Akcesoria
法式蔬菜凍
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 8 godz. 35 min
2 人份
Składniki
-
水600 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切條(長約6公分)30 克
-
玉米筍30 克
-
綠色花椰菜30 克
-
秋葵 ,去蒂頭30 克
-
高麗菜葉 ,取大片葉子,切掉粗梗100
蔬菜凍醬汁
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)5 克
-
巴薩米可醋1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
吉利丁粉10 克
-
鹽½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
33 kcal /
131 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
1.5 g
Węglowodany
8 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食宴客菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan