Focaccia with onions

Focaccia with onions

4.6 88 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
16 pieces

Składniki

Dough
  • olive oil plus extra for greasing
    20 g
  • bread flour
    600 g
  • fresh yeast crumbled
    30 g
    3 tsp dried instant yeast, (12 g)
  • water
    380 g
  • sugar
    1 pinch
  • salt
    1 tsp
Topping
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • water
    40 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • onions cut in halves
    300 - 350 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 piece

Białko 5 g
Kalorie 766 kJ / 183 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 2.4 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...