白酒青口配奶油酱
TM5

白酒青口配奶油酱

4.5 (11 ocen)

Składniki

  • 10 - 15 根 新鲜欧芹 ,取叶
  • 220 克 洋葱 ,切块
  • 1 - 2 瓣 蒜头
  • 45 克 特级初榨橄榄油
  • 1000 克 青口,已处理(洗净去须)
  • 150 克 干白葡萄酒
  • 1 小撮 盐
  • 1 小撮 胡椒粉
  • 100 克 稀奶油

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
935 kJ / 223 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
5 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy