红酒猪里脊配蔬菜
TM5

红酒猪里脊配蔬菜

3.5 (2 oceny)

Składniki

  • 30 克 红葱头 ,去皮
  • 150 克 红葡萄酒
  • 300 克 胡萝卜 ,切条(1厘米x7 厘米)
  • 1 块 猪里脊肉 (500克,约Ø 6厘米)
  • 1 茶匙 盐
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • 130 克 水
  • ½ 茶匙 肉高汤酱
    lub ½ 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)
  • 8 粒 杜松子
  • 25 克 樱桃果酱
    lub 25 克 红莓果酱
  • 20 克 黄油
  • 1 茶匙 玉米淀粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1047 kJ / 250 kcal
Białko
29 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
2.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy