Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 红葱头 ,去皮
- 150 克 红葡萄酒
- 300 克 胡萝卜 ,切条(1厘米x7 厘米)
- 1 块 猪里脊肉 (500克,约Ø 6厘米)
- 1 茶匙 盐
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 130 克 水
-
½
茶匙 肉高汤酱
lub ½ 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水) - 8 粒 杜松子
-
25
克 樱桃果酱
lub 25 克 红莓果酱 - 20 克 黄油
- 1 茶匙 玉米淀粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.5 g