德国酸菜猪里脊配土豆泥
TM5

德国酸菜猪里脊配土豆泥

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 350 克 洋葱 ,切块
  • 100 克 培根丁
  • 500 - 600 克 猪里脊肉
  • 2 茶匙 盐
  • ¼ 茶匙 胡椒粉
  • 1 - 1 ½ 茶匙 甜红辣椒粉
  • 6 - 8 片 烟熏培根,瘦肉 (60-80克)
  • 500 克 德国酸菜,真空包装
  • 1 片 干月桂叶
  • 3 颗 杜松子
  • 500 克 水
  • 750 克 土豆 ,去皮切块 (3厘米)
  • 3 汤匙 油炸用蔬菜油
  • 140 克 牛奶
  • 40 克 黄油
  • 2 - 3 小撮 豆蔻粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2467 kJ / 590 kcal
Białko
47 g
Węglowodany
37 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
6.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy