Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 姜, 切片
-
400
克 新鲜章鱼, 洗净去内脏,切块
lub 400 克 中等大小的墨鱼, 洗净去内脏,切块 - 100 克 料酒
- 350 克 五花肉, 切块,5x5厘米
- 50 克 冰糖
- 25 克 生抽
- 15 克 老抽
- 50 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1991 kJ / 476 kcal
- Białko
- 28 g
- Węglowodany
- 20.4 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Błonnik
- 0.1 g