Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 蒜头
- 5 根 新鲜迷迭香
-
50
克 培根片
lub 50 克 火腿片 -
800
克 去皮火鸡腿
lub 800 克 去皮鸡腿 - 1 茶匙 盐
- 3 小撮 现磨黑胡椒粉
-
100
克 培根片
lub 100 克 火腿 - 20 克 特级初榨橄榄油
- 1300 克 水
- 600 克 土豆 ,去皮切块(4厘米)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Białko
- 51 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2.1 g