Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 克 帕玛森奶酪 ,切块 (2-3 厘米)
-
250
克 小餐包,微硬 ,切块 (2-3 厘米)
lub 250 克 白面包,微硬 ,切块 (2-3 厘米) - 80 克 洋葱 ,切块
- 6 根 新鲜欧芹 ,取叶子和茎
- 25 克 黄油
- 200 克 牛奶
- 3 颗 蛋液
- 2 茶匙 盐
- 2 小撮 现磨胡椒粉
- 2 小撮 豆蔻粉
- 1000 克 水
- 4 只 鸡翅膀 (约600克)
- 200 克 综合蔬菜 (如:胡萝卜、洋葱、西芹),切块(2-3 厘米)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2118 kJ / 506 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 3.1 g