鸡高汤配面包丸子
TM5

鸡高汤配面包丸子

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 40 克 帕玛森奶酪 ,切块 (2-3 厘米)
  • 250 克 小餐包,微硬 ,切块 (2-3 厘米)
    lub 250 克 白面包,微硬 ,切块 (2-3 厘米)
  • 80 克 洋葱 ,切块
  • 6 根 新鲜欧芹 ,取叶子和茎
  • 25 克 黄油
  • 200 克 牛奶
  • 3 颗 蛋液
  • 2 茶匙 盐
  • 2 小撮 现磨胡椒粉
  • 2 小撮 豆蔻粉
  • 1000 克 水
  • 4 只 鸡翅膀 (约600克)
  • 200 克 综合蔬菜 (如:胡萝卜、洋葱、西芹),切块(2-3 厘米)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2118 kJ / 506 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy