
Urządzenia i Akcesoria
雞肉清湯佐麵包丸
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
帕瑪森起士 ,切塊 (約2-3 公分)40 克
-
乾硬麵包 ,切塊 (約2-3 公分)250 克
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
巴西利 ,取梗和葉子6 根
-
奶油25 克
-
牛奶200 克
-
蛋 (每顆重約53-63克)3 顆
-
鹽2 茶匙
-
胡椒粉2 小撮
-
肉豆蔻粉2 小撮
-
水1000 克
-
雞翅 (約600 克)4 隻
-
綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、洋蔥、西洋芹),切塊(約 2-3公分)200 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
506 kcal /
2118 kJ
Białko
24 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
40 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan