雞肉清湯佐麵包丸
TM5 TM6

雞肉清湯佐麵包丸

(Brak ocen)

Składniki

  • 40 克 帕瑪森起士 ,切塊 (約2-3 公分)
  • 250 克 乾硬麵包 ,切塊 (約2-3 公分)
    lub 250 克 乾硬白麵包 ,切塊 (約2-3 公分)
  • 80 克 洋蔥 ,切塊
  • 6 根 巴西利 ,取梗和葉子
  • 25 克 奶油
  • 200 克 牛奶
  • 3 顆 蛋 (每顆重約53-63克)
  • 2 茶匙 鹽
  • 2 小撮 胡椒粉
  • 2 小撮 肉豆蔻粉
  • 1000 克 水
  • 4 隻 雞翅 (約600 克)
  • 200 克 綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、洋蔥、西洋芹),切塊(約 2-3公分)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2118 kJ / 506 kcal
Białko
24 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
3.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy