
Urządzenia i Akcesoria
小黃瓜濃湯佐鮮蝦串
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
橄欖油40 克
-
萊姆汁2 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
草蝦仁 ,去腸泥24 隻
-
洋蔥 ,切塊80 克
-
蒜頭2 粒
-
小黃瓜 ,去皮、切塊500 克
-
萊姆 ,切片、每片切四等份1 顆
-
水500 克
-
自製蔬菜高湯醬1 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
牛奶200 克
-
麵粉 (中筋麵粉)40 克
-
蒔蘿 (opcjonalnie) ,切碎2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
175 kcal /
733 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan