Urządzenia i Akcesoria
Hrášková pomazánka s pecorinem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcí
Składniki
-
100 gramů sýru pecorino romano
-
3 snítky čerstvé máty jen lístky
-
350 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
-
20 gramů olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli (podle chuti)
-
1 špetka pepře, mletého
-
100 gramů mozzarelly
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10.7 g
Kalorie
760 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
12.17 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
9.95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13 godz. 30 min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10 min
Čočková sekaná
6 godz. 20 min
Směs koření dukkah
Brak ocen
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1 godz.
Směs divokého koření
10 min
Terina s kachními játry a portským vínem
Brak ocen
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1 godz. 30 min
Celozrnný mangoldový quiche
1 godz. 30 min
Low carb snídaňová frittata
40 min
Zeleninové placky z plechu
40 min
Slaný koláč Quiche Lorraine
50 min