Urządzenia i Akcesoria
Hrášková pomazánka s pecorinem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcí
Składniki
-
100 gramů sýru pecorino romano
-
3 snítky čerstvé máty jen lístky
-
350 gramů mraženého zeleného hrášku (rozmraženého)
-
20 gramů olivového oleje
-
1 polévková lžíce citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli (podle chuti)
-
1 špetka pepře, mletého
-
100 gramů mozzarelly
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10.7 g
Kalorie
760 kJ /
181 kcal
Tłuszcz
12.17 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
9.95 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panettone s čokoládou a pomerančem
3 godz. 30 min
Hummus
5 min
Dýňovo-cibulová galette se salátem Coleslaw
55 min
Chřest s bramborami a holandskou omáčkou
Brak ocen
Avokádová polévka s krevetami
20 min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 min
RAW burgery se sušenými rajčaty
20 godz. 5 min
Avokádovo-hráškový hummus
30 min
Paštika s tuňákem a lososem
12 godz. 10 min
Paleo lasagne z batátů (bez mouky)
55 min
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1 godz. 10 min
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25 min