Ricotta di mandorle e anacardi

Ricotta di mandorle e anacardi

4.5 17 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 40 min
1000 g

Składniki

  • 100 g di mandorle
  • 100 g di anacardi non salati
  • 1000 g di acqua
  • 15 g di sciroppo di riso
    15 g di zucchero
  • 15 g di sale
  • 30 g di aceto di mele

Wartości odżywcze na 1 grammi

Kalorie 1242 kcal / 5196 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 99 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...