酸辣豬軟骨湯

酸辣豬軟骨湯

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 米酒
    30 克
  • 豬軟骨 切塊,川燙備用
    400 克
  • 新鮮香菜根
    5 根
  • 紅蔥頭 拍碎
    30 克
  • 新鮮香茅
    2 根
  • 南薑 切段
    15 克
  • 檸檬葉
    5 片
  • 乾辣椒
    5 根
  • 新鮮紅辣椒
    15 克
  • 蘑菇 對半切
    100 克
    100 克 新鮮草菇, 對半切
  • 乾辣椒粉
    1 茶匙
  • 棕櫚糖
    1 ½ 大匙
  • 魚露
    45 克
  • 檸檬汁
    45 克
  • 新鮮九層塔
    8 片

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 249 kcal / 1040 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 10 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...