Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Dukkha
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
14 Portionen
Składniki
-
Pinienkerne100 g
-
Mandel, geschält50 g
-
Knoblauch, granuliert½ EL
-
bunte Pfefferkörner½ EL
-
Salz½ EL
-
Oregano, getrocknet1 ½ EL
-
Thymian, getrocknet1 ½ EL
-
Majoran, getrocknet1 EL
-
Wacholderbeeren2
-
getrocknete Tomaten, ohne Öl konserviert50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
312 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Senf, indisch
15 min
Jerusalem-Gewürzmischung
5 min
Birnen-Senf
30 min
Erdbeer-Tomaten-Relish
40 min
Barbecue-Sauce
2 godz.
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25 min
Mohn-Rosmarin-Knäckebrot
1 godz.
Cashewkäse-Pralinen
2 godz. 45 min
Orangen-Ingwer-Ketchup
30 min
Frischkäse à la Thermomix®
10 min
Chili-Honig-Senf
336 godz.
Scharfer Senf
30 min