
Urządzenia i Akcesoria
黑糖甜糕
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
8 人份
Składniki
-
水 (含料理和蒸煮用)835 克
-
黑糖110 克
-
中筋麵粉170 克
-
泡打粉1 大匙
-
小蘇打粉½ 茶匙
-
油2 大匙
-
太白粉50 克
-
白芝麻 ,依個人喜好添加10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
186.5 kcal /
779.8 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
35.6 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan