Focaccia de romero y jitomate deshidratado

Focaccia de romero y jitomate deshidratado

4.7 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porciones

Składniki

  • 240 g de agua
  • 15 g de aceite de oliva y un poco más para untar
  • 20 g de levadura prensada fresca
    2 cucharaditas de levadura seca instantánea, (8 g)
  • 400 g de harina de trigo
  • 1 ½ cucharadita de sal gruesa y un poco más
  • 150 g de jitomate deshidratado en aceite cortado en tiras
  • 1 cucharada de romero fresco sólo las hojas
  • 70 g de aceitunas negras deshuesadas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 0 mg
Białko 6 g
Kalorie 1222 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...