Focaccia de romero y jitomate deshidratado

Focaccia de romero y jitomate deshidratado

4.6 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 porciones

Składniki

  • de agua
    240 g
  • de aceite de oliva y un poco más para untar
    15 g
  • de levadura prensada fresca
    20 g
    2 cucharaditas de levadura seca instantánea, (8 g)
  • de harina de trigo
    400 g
  • de sal gruesa y un poco más
    1 ½ cucharadita
  • de jitomate deshidratado en aceite cortado en tiras
    150 g
  • de romero fresco sólo las hojas
    1 cucharada
  • de aceitunas negras deshuesadas
    70 g

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 291 kcal / 1222 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 0 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...