![Focaccia de romero y jitomate deshidratado Focaccia de romero y jitomate deshidratado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C9E0F15B-8BE6-4376-B8D5-74503C09AAD9/Derivates/D6CFBA59-11C8-42AF-ABC6-A50266991084.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de agua
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para untar
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 400 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal gruesa, y un poco más
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, cortado en tiras
- 1 cucharada de romero fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceitunas negras deshuesadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1222 kJ / 291 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de brioche
5 Std.
Galletas de queso y jitomate deshidratado
4h
Pan de frijol
1 Std. 40 Min
Quiche lorraine
45min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30min
Pan árabe de comino
40p
Bollitos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Baguette
10h 40 min
Focaccia - Demo presentadores
35 Min
Focaccia de jitomate
1h
Bollo vegano de jitomate deshidratado
1h
Tapenade de aceitunas negras
5 min