Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de agua
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para untar
-
20
g de levadura prensada fresca
lub 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 400 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal gruesa, y un poco más
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, cortado en tiras
- 1 cucharada de romero fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceitunas negras deshuesadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1222 kJ / 291 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quiche Lorraine
1 godz. 20 min
Pan de caja con semillas de amapola
2 godz. 10 min
Pan blanco
1h 40min
Hogaza rústica
24h
Pan de caja blanco
2h
Baguette
10 Std. 40 Min
Focaccia de jitomate
1h
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Hojaldre rápida
1 godz. 20 min
Pasta sable
1 Std. 50 Min
Focaccia - Demo presentadores
35 min
Pasta quebrada
5min