Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 - 300 g de fruta (ciruela, nectarina, pera, durazno y o chabacano), en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 100 gramo
- Kalorie
- 214 kJ / 51 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Col rallado fino
10 Min
Cebolla picada (30-70 g)
5 Min
Cebolla picada (100-200 g)
5 Min
Papa y camote rallado (200-500 g)
15 Min
Fruta rallada (350-600 g)
10 Min
Manzanas ralladas (100-300 g)
5 Min
Papa y camote rallado (600-800 g)
20min
Chocolate amargo rallado fino (polvo de chocolate, 250-300 g)
5 Min
Chocolate amargo rallado grueso (250-300 g)
Brak ocen
Manzanas ralladas (350-600 g)
10 Min
Col rallado grueso
10 Min
Zanahorias ralladas (200-450 g)
10 Min