Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de manteca de cacao
- 20 g de leche en polvo
- 100 g de cocoa en polvo
- 20 g de azúcar glass (ver tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 7425 kJ / 1768 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 200 g
- Tłuszcz nasycony
- 120 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zanahorias ralladas (200-450 g)
10min
Nueces molido fino (150-250 g)
5min
Nueces molido fino (100 g)
Brak ocen
Nueces picadas gruesas (300 g)
5min
Nueces picadas gruesas (200 g)
5min
Chocolate blanco rallado fino (polvo de chocolate, 250-300 g)
Brak ocen
Manzanas ralladas (350-600 g)
10min
Nueces picadas gruesas (100 g)
5min
Cacahuates o nueces picados gruesos (100-200 g)
5min
Manzanas ralladas (100-300 g)
5min
Chocolate amargo rallado fino (polvo de chocolate, 70-200 g)
5min
Harina sin gluten para pastelería
10min