Kichererbsen-Muffins

Kichererbsen-Muffins

3.8 19 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
12 Stück

Składniki

  • gekochter Schinken in Stücken
    150 g
  • Rapsöl
    80 g
  • Milch
    120 g
  • Eier
    2
  • Mehl
    250 g
  • Backpulver
    2 TL
  • Salz
    1 ¼ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Kichererbsen (Abtropfgew. 260 g), abgetropft
    1 Dose
  • Frühlingszwiebeln in Ringen (ca. 3 mm)
    50 g

Wartości odżywcze na 1 Stück

Kalorie 197 kcal / 822 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...