Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 150 gramů cibule, na čtvrtky
- 80 gramů másla, na kousky
- 550 gramů vody
-
½
polévkové lžíce zeleninové dochucovací pasty (viz tip)
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 250 gramů bílé quinoy, propláchnuté a scezené
- 180 gramů čerstvých hub, na plátky
- 1 špetka mletého černého pepře, podle chuti
- 3 snítky čerstvého tymiánu, pouze lístky
- 80 gramů smetany, 35 % tuku
- 2 snítky čerstvé bazalky, pouze lístky, nahrubo natrhané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2196 kJ / 522 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 31.3 g
- Błonnik
- 5.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rizoto s kari a mrkví
30min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 min
Citrónovo-čočková omáčka k těstovinám
30min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1h 35min
Bílé fazole se zakysanou smetanou a pórkem
20 min
Fazolový salát s quinoou a sýrem
35 min
Polenta se špenátem a sýrem
1óra
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30 min
Čočkovo-dýňový guláš
1óra
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40 min
Čočka na kari s dýní v páře
1óra 15p