Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů extra panenského olivového oleje
- 30 gramů čerstvé bazalky, listy, omyté a osušené
- ½ stroužku česneku
- 30 gramů kaparů, nakládaných, scezených
- 50 gramů sušených rajčat, v oleji
- 1 čajová lžička soli
- 100 gramů bílého jogurtu, neslazeného
- 700 gramů vody
- 400 gramů brambor, na plátky (½ cm)
- 2 kusy mořského vlka, vykuchaného (cca 350 - 400 gramů každý)
- 8 cherry rajčátek, napůl
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 8669 kJ / 2071 kcal
- Białko
- 167.6 g
- Węglowodany
- 83.8 g
- Tłuszcz
- 120.8 g
- Błonnik
- 5.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s bramborovou kaší
55 min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1 Std.
Pstruh se zelenou čočkou
35 min
Rybí polévka s pórkem
35 min
Zimní zelenina s oříškovým máslem
20min
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1 Std.
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 Std.
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1 godz. 5 min
Sardinky v balíčku se salátem z fazolových lusků
Pas d’évaluation
Treska na thajský způsob
2 Std. 40 Min
Tuňák s bramborem po baskicku
30 Min
Pstruh na páře a květákové pyré
1 Std. 10 Min