Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)

Dessert di tapioca e frutti di bosco (senza glutine)

3.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
8 porzioni

Składniki

  • 300 g di succo d'uva
    300 g di succo di frutta, ciliegie
  • 60 g di amido di tapioca (vedere consiglio)
  • 1000 g di frutti rossi misti freschi
    1000 g di frutti rossi misti freschi, congelati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 1 g
Kalorie 393 kJ / 94 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...