Urządzenia i Akcesoria
Hrášková polévka s mátou
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porce
Składniki
-
2 cibule (cca 240 gramů)
-
50 gramů másla
-
1000 gramů zeleninového vývaru
-
100 gramů brambor oloupaných, na kousky
-
10 lístků máty
-
250 gramů mraženého zeleného hrášku
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička soli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
803 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mini cena, maxi chuť
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3 godz. 30 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Dýňová polévka, ryba se zeleninou a rýží a jablkovo-hruškový crumble
1 godz.
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 min
Polévka z batátů s rybími kousky
40 min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 min
Houbové cappuccino s lískovými ořechy
30 min
Hráškový krém s bazalkou
20 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Polévka z červené řepy
40 min
Hrachová krémová polévka
25 min