Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cibule (cca 240 gramů)
- 50 gramů másla
- 1000 gramů zeleninového vývaru
- 100 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 10 lístků máty
- 250 gramů mraženého zeleného hrášku
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 803 kJ / 192 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špenátová polévka s vejci
35 min
Hrášková polévka s crème fraiche a křupavou šunkou
1h
Kukuřičná krémová polévka
25 min
Krupicová kaše se strouhankovou posypkou
1h 20min
Žampiónová krémová polévka
20 min
Krémová polévka ze zelené čočky s křepelčím vejcem
45 min
Polévka zelená cuketová
30 min
Hrachová krémová polévka
25 min
Rajčatová krémová polévka
30 min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30 min
Hráškový krém s bazalkou
20 min
Květáková polévka s krutony
30 min