青辣椒炒五花肉
TM6

青辣椒炒五花肉

4.8 (10 ocen)

Składniki

  • 30 克 食油
  • 4 个 蒜瓣
  • 250 克 五花肉,去皮 ,切片
  • 12 克 豆瓣酱
  • 6 条 新鲜青辣椒 ,去籽,切片
  • 1 茶匙 糖
  • 1 茶匙 酱青
  • 2 条 辣椒干 ,浸软,切段

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2424 kJ / 579 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
54 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Błonnik
2 g
Sód
130 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy