Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 食油
- 4 个 蒜瓣
- 250 克 五花肉,去皮 ,切片
- 12 克 豆瓣酱
- 6 条 新鲜青辣椒 ,去籽,切片
- 1 茶匙 糖
- 1 茶匙 酱青
- 2 条 辣椒干 ,浸软,切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2424 kJ / 579 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 54 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 130 mg