Urządzenia i Akcesoria
Bolacha de gengibre e chocolate branco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
1250 g
Składniki
-
bolachas de gengibre200 g
-
miolo de noz50 g
-
60 g passas de uvacranberries60 g
-
gengibre cristalizado cortado em cubos60 g
-
manteiga à temperatura ambiente120 g
-
mel20 g
-
chocolate branco partido em pedaços700 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
149.4 mg
Białko
5.1 g
Kalorie
2095.1 kJ /
500.7 kcal
Tłuszcz
31.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Węglowodany
53.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dezembro com a Bimby®
49 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Mousse vegan de frutos vermelhos
5 min
Patê de avocado
10 min
Nougat estilo Montélimar
3 godz. 30 min
Salada arco-íris vegan - TM5
25 min
Carpaccio de rabanete com peixe - TM6
30 min
Crepes de trigo sarraceno com legumes assados e molho de cranberries e nozes
1 godz. 10 min
Cozer 700-1000 g de nabo
Brak ocen
Tarte de framboesa
1 godz. 10 min
Gomas de manga
12 godz. 20 min
Smoothie de café vegan
5 min
Bolinhas de coco com sorvete de morango e prosecco
50 min
Bolo com recheio de champanhe
55 min