
Urządzenia i Akcesoria
Bolacha de gengibre e chocolate branco
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
1250 g
Składniki
-
bolachas de gengibre200 g
-
miolo de noz50 g
-
cranberries60 g
-
gengibre cristalizado cortado em cubos60 g
-
manteiga à temperatura ambiente120 g
-
mel20 g
-
chocolate branco partido em pedaços700 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
500.7 kcal /
2095.1 kJ
Białko
5.1 g
Tłuszcz
31.1 g
Węglowodany
53.4 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
16.7 g
Sód
149.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dezembro com a Bimby®
48 Przepisów
Portugalia
Portugalia