Bolacha de gengibre e chocolate branco

Bolacha de gengibre e chocolate branco

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz.
1250 g

Składniki

  • bolachas de gengibre
    200 g
  • miolo de noz
    50 g
  • cranberries
    60 g
    60 g passas de uva
  • gengibre cristalizado cortado em cubos
    60 g
  • manteiga à temperatura ambiente
    120 g
  • mel
    20 g
  • chocolate branco partido em pedaços
    700 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 500.7 kcal / 2095.1 kJ
Białko 5.1 g
Tłuszcz 31.1 g
Węglowodany 53.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 16.7 g
Sód 149.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...