Urządzenia i Akcesoria
Rizoto s dýní a taleggiem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porce
Składniki
-
60 gramů cibule na čtvrtky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
250 gramů dýně Hokkaidó zbavené semínek, na kostičky (1 cm)
-
700 gramů vody
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 čajová lžička soli plus podle chuti
-
100 gramů Taleggia, italského sýra (nebo čedaru), na kostičky (1 cm)
-
30 gramů másla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
10.9 g
Kalorie
2115 kJ /
505 kcal
Tłuszcz
19.88 g
Błonnik
1.73 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Itálie na talíři
76 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1h 30min
Cuketové rizoto s krevetami
1h 15min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Mrkvové noky s cuketovou omáčkou
1h 20min
Kari s lilkem, špenátem a čočkou
25min
Špenátové rizoto
30min
Milánské rizoto
30min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min
Rizoto s parmazánem
30min