Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ragú
- 80 gramů cibule, na čtvrtky
- 40 gramů extra panenského olivového oleje
- 300 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího
- 50 gramů bílého vína
- 150 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého pepře, čerstvě umletého
Rizoto
- 30 gramů šalotky napůl
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
lub 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 30 gramů parmazánu, strouhaného
- 60 gramů špenátu, mraženého, sekaného, rozmraženého
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Białko
- 11.75 g
- Węglowodany
- 35.23 g
- Tłuszcz
- 13.13 g
- Błonnik
- 0.81 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Plněná rajčata
25 min
Hovězí steaky v papilotě
40 min
Zelenobílé těstoviny
40 min
Salát z nastrouhané mrkve
Brak ocen
Zázvorovo-banánový pudink
1 godz. 5 min
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 Min
Hráškovo-mrkvová polévka
1j
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1j
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20 min
Rizoto s paprikami a tuňákem
40 min
Multivitamínový sorbet
15min