Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜头
- 10 克 新鲜辣椒
- 10 克 油
- 20 克 胡萝卜, 切片
- 100 克 鸡胸肉, 切片
- 100 克 虾仁, 去肠泥
- 150 克 笋, 切片
- 100 克 西兰花
- 10 克 新鲜香菇, 切块
- ¼ 茶匙 盐
- 1 茶匙 酱油
- ¼ 茶匙 米酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 368 kJ / 88 kcal
- Białko
- 10.302 g
- Węglowodany
- 4.084 g
- Tłuszcz
- 2.941 g
- Błonnik
- 1.957 g