Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 克 高汤
- 150 克 米, 洗净
- 150 克 肉糜
- 3 个 皮蛋, 切丁
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 2 - 3 支 葱, 切成葱花
- 2 - 3 支 芹菜, 取梗切末
- ½ 条 油条, 切块
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0.3 g