Butterfly Cakes
TM6 TM5

Butterfly Cakes

4.6 (36 ocen)

Składniki

Fairy Cakes

  • 210 g self-raising flour
  • 185 g caster sugar
  • 1 tsp baking powder
  • 185 g unsalted butter, soft
  • 3 large eggs
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 Tbsp water, hot

Filling

  • 240 g raspberry jam
    lub 240 g gooseberry curd
  • icing sugar, for dusting

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
657 kJ / 157 kcal
Białko
1.8 g
Węglowodany
21.2 g
Tłuszcz
7.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy