Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g de agua
- 25 g de levadura prensada fresca
- 200 g de harina
- 400 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 30 g de semillas de amapola
- 1 cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 460 kJ / 110 kcal
- Białko
- 3.4 g
- Węglowodany
- 21.9 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 79.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baguette
3h 45min
Panecillos de agua
2h
Pan de nueces
3h 45min
Pan rápido a la plancha
25 min
Pan de molde sin corteza
2h 20 min
Panecillos al vapor
2 Std. 10 Min
Pan básico
3h 45min
Bollitos de aceite
40 min
Panecillos de aceite
1h 25 min
Pan integral de espelta y centeno
2j 15 menit
Hogaza rústica con centeno
16h
Pan de molde
3 Std.