Tortini di grano saraceno (senza glutine)

Tortini di grano saraceno (senza glutine)

3.8 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
8 pezzi

Składniki

  • 150 g di grano saraceno decorticato + q.b.
  • 100 g di burro a temperatura ambiente a pezzi (1-2 cm)
  • 250 g di miele
  • 50 g di panna (35% di grassi)
  • 2 uova
  • 5 g di lievito in polvere per dolci (1 cucchiaino), consentito da prontuario
  • 1 cucchiaio di zucchero di canna (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 6 g
Kalorie 1648 kJ / 394 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 53 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...