Špenátové gnocchi alla Romana
TM5 TM6

Špenátové gnocchi alla Romana

2.8 (4 oceny)

Składniki

  • máslo (nesolené), na vymazání
  • 40 gramů vlašských ořechů, oloupaných
  • 70 gramů parmazánu, na kousky (2–3 cm)
  • 200 gramů čerstvého špenátu, omytého a osušeného
  • 900 gramů mléka
  • 1 čajová lžička soli
  • 1 špetka muškátového oříšku, nastrouhaného
  • 60 gramů másla
  • 250 gramů krupice (jakýkoliv druh pšenice)
  • 2 žloutky
  • 100 gramů sýru gorgonzoly, na kousky (1–2 cm), nebo sýra s modrou plísní

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1924 kJ / 459 kcal
Białko
18.05 g
Węglowodany
40.57 g
Tłuszcz
25.28 g
Błonnik
2.12 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy