Urządzenia i Akcesoria
Maroni-Soufflés
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Mandeln30 g
-
10 g SemmelwürfelSemmelbrösel10 g
-
dunkle Schokolade (z.B. Kochschokolade)20 g
-
Eier (Größe M)3
-
Butter weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Salz1 Prise
-
Maronipüree60 g
-
Zucker40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1286 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marillenkuchen
1 Std. 30 Min
Key Lime Pie
4 Std. 40 Min
Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme
4 Std. 30 Min
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5 Std. 50 Min
Crème Brûlée
3 Std. 10 Min
Topfensoufflé mit Himbeersabayon und -Sorbet
5 Std. 15 Min
Ribiseltorte mit Schneehaube
1 Std. 10 Min
Pavlova mit Früchten
3 Std. 50 Min
Panna Cotta
3 Std. 40 Min
Brownies mit Ribiselsorbet
5 Std.
Topfencreme mit Beerenspiegel
4 Std. 45 Min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 Min