Urządzenia i Akcesoria
Maroni-Soufflés
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Mandeln30 g
-
10 g SemmelwürfelSemmelbrösel10 g
-
dunkle Schokolade (z.B. Kochschokolade)20 g
-
Eier (Größe M)3
-
Butter weich, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Vanillezucker1 TL
-
Salz1 Prise
-
Maronipüree60 g
-
Zucker40 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1286 kJ /
307 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salzburger Nockerl
30 min
Risotto mit Wildbrokkoli
40 min
Sous-vide Erdbeeren mit weißem Schokomousse
1 godz. 30 min
Schoko-Rosmarin-Creme mit Erdbeerragout
2 godz. 35 min
Panna Cotta
3 godz. 40 min
Cremeschnitten
4 godz.
Marillen-Mascarpone-Eis
3 godz. 35 min
Nougatparfait mit Zwetschkenkern
4 godz. 20 min
Maroni-Mandel-Creme
10 min
Schneenockerl
30 min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1 godz.
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35 min