Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 1 ½ čajové lžičky soli, jemné
- 600 gramů brambor, na kostičky (3 cm)
- 200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
- 8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
- 80 - 100 gramů másla
- 1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1596 kJ / 382 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 2.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 min
Restovaná paprika (200 gramů)
20min
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45 min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25 min
Mořský vlk s bazalkovou salsou a bramborami
40 min
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45 min