Urządzenia i Akcesoria
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porce
Składniki
-
500 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli, jemné
-
600 gramů brambor na kostičky (3 cm)
-
200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
-
80 - 100 gramů másla
-
1 čajovou lžičku sušeného tymiánu1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
8 g
Kalorie
1596 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Žampióny s bylinkovým mascarpone
35 min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 min
Platýz s míchanou zeleninou v balíčku
1 godz. 15 min
Pak choi s houbami
15 min
Sýrové kuličky se samožitným chlebem
15 min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45 min
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1 godz. 5 min
Kroupy se žampióny
55 min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1 godz. 5 min
Sýrová panna cotta s přelivem z ředkvičkových listů
5 godz. 20 min
Plněné žampióny
1 godz. 5 min
Žampiónová omáčka s Nivou
20 min