Urządzenia i Akcesoria
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porce
Składniki
-
500 gramů vody
-
1 ½ čajové lžičky soli, jemné
-
600 gramů brambor na kostičky (3 cm)
-
200 gramů fazolových lusků, zelených, čerstvých
-
8 - 16 plátků anglické slaniny (100 gramů), uzené
-
80 - 100 gramů másla
-
1 čajovou lžičku sušeného tymiánu1 - 2 čajové lžičky čerstvého tymiánu
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
8 g
Kalorie
1596 kJ /
382 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Skvělá chuť
72 Przepisy
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Lékořicový likér
1 Std. 30 Min
Vejce obarvená nazeleno
55 Min
Lehce orestované zelené fazolky
25 Min
Salát romanesco
1 Std. 45 Min
Restovaná šalotka (250 gramů)
Keine Bewertungen
Artyčokový dip s tofu
10 Min
Květákový RAW kuskus se zeleninou
20 Min
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35 Min
Zelené fazolky s tymiánem
1 Std. 10 Min
Houskové knedlíky s pórkovo-houbovým ragú
55 Min
Brambory ve slupce s tvarohovým dipem
1 Std.
Hrášková kaše
13 Min