![Yogur tipo 'petit suisse' de fresa Yogur tipo 'petit suisse' de fresa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/84830_1907-0-5161-5161.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de fresas
- 25 g de azúcar
- 10 g de polvo para preparar gelatina, sabor fresa
- 400 g de leche
- 100 g de crema
- 120 g de yogur de fresa
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 853 kJ / 203 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Yogur de galleta maría
12h 30min
Yogur de frutos rojos
13h 30min
Azúcar de vainilla
72 godz.
Mermelada de fresa
55 Min
Gelatina de queso y piña
4h
Capirotada en bocados
25 Min
Panecillos de queso de cabra
2 Std.
Yogur de coco
13h 30min
Mini gelatinas mosaico
5 godz.
Rollo de guayaba
2 Std. 30 Min
Pierna adobada navideña
1 Std. 45 Min
Barra de chocolate estilo Oaxaqueño
2 Std.