Crema chantilly

Crema chantilly

4.1 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
8 porzioni

Składniki

Crema Pasticcera
  • 500 g di latte intero
  • 5 tuorli d'uovo
  • 100 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
    ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 50 g di farina tipo 00
    50 g di frumina
Panna montata
  • 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 15 g di zucchero a velo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6 g
Kalorie 1339 kJ / 320 kcal
Tłuszcz 22 g
Błonnik 0.15 g
Węglowodany 26 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...