Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g fiambre
- 300 g queijo-creme
- 150 g alface
- 1 pão de forma fatiado (750 g aprox.)
- 1 pão de forma integral fatiado (750 g aprox.)
- 1 tomate-cereja p/ guarnecer
- Pepino q.b. p/ guarnecer
- Cenoura q.b. p/ guarnecer
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 215.9 kJ / 51.6 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 4.7 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.4 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 114.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Omeleta de tomate-cereja e queijo chèvre
25 Min
Bolachas panda
1h 5min
Molho de caramelo
15 Min
Besugo grelhado com salada de feijão-frade
30 Min
Técnica Chapéus de bruxa
Brak ocen
Bolo xadrez
1 Std. 40 Min
Recheio de salmão e coleslaw para sanduíches
10 Min
Mini ninhos de chocolate
1 Std. 30 Min
Pasta de açúcar
10 Min
Bolo de anos Baleia
6 Std.
Bolo cor-de-rosa
3 Std.
Bolo de Baptizado
2 Std. 30 Min