
Urządzenia i Akcesoria
Jahodové řezy
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 kusů
Składniki
Piškotový korpus:
-
5 vajec
-
180 gramů cukru
-
180 gramů polohrubé mouky
-
1 balíček kypřicího prášku do pečiva (12 gramů)
Náplň:
-
450 gramů jahod čerstvých, na kousky
-
500 gramů mléka
-
100 gramů cukru
-
3 balíčky vanilkového pudingového prášku
-
50 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
250 gramů polotučného tvarohu
-
150 gramů zakysané smetany
-
500 gramů smetany, min. 30 % tuku chlazené
-
2 balíčky želatinového ztužovače do šlehačky
Wartości odżywcze na 1 kus
Kalorie
292 kcal /
1223 kJ
Białko
6.9 g
Tłuszcz
14.2 g
Węglowodany
33.5 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Menu pro každý den
75 Przepisów
Czechy
Czechy