Urządzenia i Akcesoria
Bauernpfannkuchen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
1 Portion
Składniki
-
Ei1
-
Mehl30 g
-
Milch40 g
-
Salz2 Prisen
-
Pfeffer2 Prisen
-
Kartoffeln in Stücken100 g
-
Schnittlauch in Röllchen1 ½ EL
-
Öl zum Braten10 g
-
Mettwurst, geräuchert in Scheiben (ca. 100 g)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
29 g
Kalorie
3144 kJ /
755 kcal
Tłuszcz
52 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dinner for One
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Möhren-Bratwurst-Spieße mit Kartoffeln und Zwiebelsauce
1 godz. 15 min
Norddeutsche Pfannkuchen
45 min
Landjäger-Pfannkuchen
40 min
Käse-Speck-Tortilla
50 min
Speckpfannkuchen mit Feta und Zwiebeln
50 min
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1 godz.
Apfelpfannkuchen vom Blech
50 min
Express-Auflauf
1 godz.
Käsekartoffeln vom Backblech
1 godz. 20 min
Ofenpfannkuchen mit Speck
40 min
Spaghettitorte
45 min
Frikandel
1 godz.