Urządzenia i Akcesoria
Brotpfannkuchen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 Portion
Składniki
-
Ei1
-
Salz1 Prise
-
Mehl40 g
-
Milch60 g
-
Bauernbrot (ca. 50 g), in Würfeln (1 cm)1 Scheibe
-
Butter1 TL
-
Zimt-Zucker-Mischung2 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
16 g
Kalorie
2001 kJ /
478 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
4.3 g
Węglowodany
65 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dinner for One
18 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kirschpfannkuchen vom Backblech
40 min
Brot-Crumble
25 min
Pfannkuchen mit Erbsen
30 min
Kartoffelauflauf
1 godz. 15 min
Spaghetti mit Gemüse-Sahnesauce
25 min
Sattmacher-Pizza
1 godz.
Ritter-Omelette
40 min
Hackfleischpfannkuchen mit Salat
1 godz. 15 min
Quarkpfannkuchen
35 min
Apfelpfannkuchen vom Blech
50 min
Spaghettitorte
45 min
Bauernpfannkuchen
30 min