Brotpfannkuchen

Brotpfannkuchen

4.7 14 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 Portion

Składniki

  • Ei
    1
  • Salz
    1 Prise
  • Mehl
    40 g
  • Milch
    60 g
  • Bauernbrot (ca. 50 g), in Würfeln (1 cm)
    1 Scheibe
  • Butter
    1 TL
  • Zimt-Zucker-Mischung
    2 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 478 kcal / 2001 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 65 g
Błonnik 4.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...