Urządzenia i Akcesoria
Marinované krevety
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porce
Składniki
-
80 gramů šalotky (cca 2 šalotky)
-
2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje (cca 30 gramů)
-
2 polévkové lžíce limetkové šťávy (cca 20 gramů)
-
1 čajová lžička čerstvého zázvoru nastrouhaného
-
3 polévkové lžíce sójové omáčky (cca 40 gramů)
-
1 vrchovatá polévková lžíce čerstvého koriandru
-
15 - 20 velkých čerstvých krevet (cca 300 gramů)
-
300 gramů vody
-
1 špetka soli
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
7.33 g
Kalorie
389 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
5.33 g
Błonnik
2.26 g
Węglowodany
2.45 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ryby
12 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Restované krevety
15 min
Tatarský biftek
5 min
Salát z červené čočky s uzeným pstruhem
40 min
Guacamole s kaviárem
10 min
Čínské vermicelli s krevetami a česnekovou omáčkou
1 godz. 15 min
Čočka s krevetami
20 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Thajská polévka s krevetami
30 min
Tatarák po francouzsku
1 godz. 10 min
Polévka Tom Yum
15 min
Pad thai
45 min