Vepřová panenka s višňovou omáčkou
TM5 TM6

Vepřová panenka s višňovou omáčkou

3.8 (14 ocen)

Składniki

Višňová omáčka

  • 120 gramů červeného vína
  • 30 gramů vody
  • 100 gramů višňového džemu
  • 2 - 3 špetky soli
  • 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
  • 1 - 2 snítky čerstvé majoránky, omyté a osušené
    lub 1 polévková lžíce sušené majoránky
  • 15 gramů másla
  • 15 gramů hladké mouky

Vepřová panenka

  • 1500 gramů vody
  • 400 gramů vepřové panenky, medailonky (každý cca 100 gramů, výška 2.5 cm)
  • 2 - 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 - 3 špetky soli
  • 2 - 3 špetky černého pepře, čerstvě umletého

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1742 kJ / 415.8 kcal
Białko
18.8 g
Węglowodany
22.7 g
Tłuszcz
27.9 g
Błonnik
0.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy