Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Višňová omáčka
- 120 gramů červeného vína
- 30 gramů vody
- 100 gramů višňového džemu
- 2 - 3 špetky soli
- 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
-
1 - 2
snítky čerstvé majoránky, omyté a osušené
lub 1 polévková lžíce sušené majoránky - 15 gramů másla
- 15 gramů hladké mouky
Vepřová panenka
- 1500 gramů vody
- 400 gramů vepřové panenky, medailonky (každý cca 100 gramů, výška 2.5 cm)
- 2 - 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- 2 - 3 špetky soli
- 2 - 3 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1742 kJ / 415.8 kcal
- Białko
- 18.8 g
- Węglowodany
- 22.7 g
- Tłuszcz
- 27.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Čokoládové dortíky
1h
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50 min
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1h
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2h 5min
Špagety Carbonara
40 Min
Pomalu vařené kuře Alfredo s těstovinami
3h 35min
Malinové makronky
26h
Rizoto s parmazánem a jahodami
25 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min
Špagety Carbonara
35 min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min