Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 黑米 ,浸泡4小时后沥干水分
- 15 克 糯米 ,浸泡4小时后沥干水分
- 15 克 白芸豆 ,浸泡4小时后沥干水分
- 15 克 红豆 ,浸泡4小时后沥干水分
- 15 克 花生仁 ,浸泡4小时后沥干水分
- 150 克 紫薯 ,去皮切块
- 15 克 莲子 ,浸泡4小时后沥干水分
- 1200 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 698.8 kJ / 167 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 3.4 g
- Błonnik
- 1.9 g